Fösta dagen som bloggare:)

Min första dag som ny bloggare tillbringade jag i Stockholm. Oj vad jag älskar Stockholm.  Jag började min dag med att repetera och jobba på en workshop Per och jag ska hålla i Övik för TRR på måndag. Jag som egentligen inte tycker om att prata inför människor är helt övertygad att jag egentligen älskar det. Hur det kan komma sig kan man undra, men saken är den att jag har varit jympaledare i över 20 år och Älskar verkligen att stå i mitten och jympa och inspirera människor att träna och ha kul!  

Just därför är jag övertygad att jag kommer att älska att stå på vår workshop och bidra till att människor blir stärkta, får ny energi och blir inspirerade. Det gäller bara att träna och våga och göra det jag verkligen är bra på och förstärka det. Det är just det som Personligt varumärke handlar om för du har allt inom dig.

Resten av dagen fortsatte i flygande fläng med härarbete på Mäster Olofs café i Gamla Stan och sen en härlig träff med bloggproffsen Nils Grundberg och Isabella Löwengrip. Ett häftigt bevis på att allt är möjligt och att internet är en otrolig uppfinning. Idag blev det återigen tydligt att ålder och var man kommer ifrån inte har någon betydelse, utan det är det passionen och nyfikenheten på människor som har betydelse och som starkt bidrar till att du når den framgång du vill.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s