Handling magkänsla och åter handling

tänkare

Det händer mycket nu i mitt liv, Vi träffar spännande personer, jag kan bo i Stockholm på halvtid, vi har fått en toppenförläggare till vår bok och uppdrag börjar rulla in. Otroligt spännande och roligt, och det slog mig att återigen att allt är faktiskt möjligt, men möjligheterna kommer inte till dig utan du får gå mot dem och grabba tag i dem.

Möjligheterna är obegränsade och när du vet vilket ditt Personliga varumärke är och framförallt vet hur du vill att det ska vara och vad du vill bli känd för i framtiden, så blir magkänslan stakare och du kommer till handling mycket oftare. Vi har jobbat och jobbar hårt för att allt det här ska hända och det viktigaste av allt att vi inte bara snackar utan går till handling och gör saker.

När det gäller de spännande personerna vi träffar börjar det ofta med ett intressant mail som vi sen föjler upp med ett möte eller vi kommenterar någons blogg och tycke och nyfikenhet uppstår som leder till ett möte. Vår förläggare gick vi förbi av en slump men vi mailade honom fick ett möte och tycke uppstod. Det effektivaste du själv kan göra är att fokusera på det du kan påverka i ditt liv, så ditt inflytande ökar och du kan göra medvetna val som leder till handling, och sen ta resan därifrån.

Någon sa att meningen med livet är att ha så kul att du inte har tid att fundera på meningen med livet

Hmm! Tål att tänkas på

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s