Magiskt!

 

Har precis kommit in efter en härlig lång morgon prommis! Det måsta vara det bästa sättet att verkligen släppa loss alla tankar och ideér, för nu flödar det verkligen

Lämnade ett magiskt Stockholm igår och på tåget pratade jag med min syster om just den känslan. Den känslan doftar frihet, spänning och lyckorus om det nu kan dofta   Jag frågade om hon mindes hur det kändes en lördagseftermiddag på sensommaren när vi var små och mamma just hade skurat vår bro och vi var ny badade och tagit på oss helg kläder. Yes hon visste vad jag menade och precis den känslan kom över mig när jag gick över stortorget till bussen igår Magiskt!

Idag väntar massagejobb yoga  föreläsningsförberedelser och även målet att skriva 2 nya kapitel i boken   En härlig lördag med andra ord.

Återkommer med mer funderingar under dagen nu väntar en stor härlig balja kaffe och en timmes skrivande innan min första patient kommer

Kram

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s