Nytt och gammalt!

Vilket fantastiskt härligt väder! Älskar verkligen hösten när jag bara kan titta ut och njuta av det fantastiska vädret men inte känna paniken att behöva ta tillvara på vädret på samma sätt som på sommaren .

Istället så har vi i Friskis & Svettis åkt till Öviks nya och fantastiska lokal och kört ett kombinetar skivstång och cirkelpass. Ja det känns i kroppen nu men hejdlöst kul att verkligen ta ut sig och köra Tack Friskis i Övik.

Jag blir fortfarande lika förvånad och glad när vi i Friskis föreningarna verkligen hjälper och inspirerar varandra med tips idéer och en massa glädje. Vi är verkligen inte konkurrenter utan komplement till varandra. Vi har olika förutsättningar i föreningarna men en sak är samma PASSIONEN för jympan och träningen .

Efter den injektionen av nya visioner, drömmar och frmmåtanda så styrde jag min kosa mot Happsta. Hälsade på världens bästa mamma och pappa och landade i världen som står still och bara är och inte styrs av visioner och drömmar utan av förnöjsamhet,Altan och en passion för hemmet och Happsta.Olika passioner hos olika generationer och människor, men samma syfte att verkligen leva livet fullt ut och ta vara på varje dag.

Så landa lite varje dag och se vad vill du fylla den med. En dag är som ett mini liv, som blir en vecka, månad och år och till sist ett liv. Du har förmånen att bestämma vad det ska innehålla för du är experten på dig själv .

Som Randy Pausch ”säger ”Tid är allt du har. Och en dag kanske du har mindre tid än du tror.”

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s