Mästarklass igen!

 När vi är ute och håller  på workshops, så är en uppgift att samla på sig så många exempel som möjligt när det gäller ambition till mästarklass. När man har många exempel ser man sedan hur sedan man skulle kunna applicera det i sin verksamhet sitt personliga  varumärke och liv och vilken effekt det skulle ge.

Jag samlade på mig ett härligt exempel igår när jag skulle klippa mig på ett nytt ställe i Gamla Stan som heter Ändra. Inte nog med att min frisör tog mina ytterkläder, jag fick ta med mig de tidningar jag själv ville ha ,och fick ett fantastiskt gott kaffe med vatten och 2 italienska skorpor på silverbricka, så tog han mig i hand och presenterade sig när jag satte mig i stolen.

Men det som verkligen höjde hela besöket till mästarklass var när jag skulle skölja mitt hår. Ni vet hur hård och obekväm kanten är när man ska lägga huvudet bakåt, och i mitt fall så dinglar jag ofta med benen också, för jag inte når ner.

 Nu får jag gå till ett speciellt rum och när jag kommer in där så flödar härlig avslappnande musik ur högtalarna . Jag sätter mig i stolen och gör mig beredd för den hårda obekväma kanten men den finns inte där. Den är mjuk och skön och i samma veva höjs mina ben automatiskt och stolen börjar massera mig, samtidigt som håret sköljs och jag får massage i hår botten. Jag blundar, njuter och är i himlen. Att sedan min frisör är extremt noga och verkligen är expert på det han gör lyfter det hela en nivå till.

Ja när jag då ska betala så ler jag mest för jag tänker det får kosta vad det vill. En sådan service som innehåller just en otrolig expertis ett engagemang och en ambition att verkligen leverera mästarklass går inte att värdera i pengar, så naturligtvis kommer jag tillbaka och bild kommer på ny kort frisyr innom kort

Karin 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s