Framgång eller bakgång?

 

  möjligheter

Några tankar som jag hade i somras kommer här . Lika viktiga  nu som då.

Sitter nu i början av augusti och vill så mycket. Vi mailar och försöker hitta nya kontakter så vi kan kommunicera ut vårt tänk när det gäller ditt personliga varumärke. Ivern att det verkligen äntligen ska börja hända något efter Sveriges stillestånd semestern gör sig påmind när tankarna blandas med glädje när det kommer mailsvar och lika stor frustration när det talar om att de är på semester en vecka till.

 Här gäller nu fokus och framförallt uthållighet. Istället för framgång kan det lika gärna nu bli bakgång. Alltså att jag hittar lättare vägar ut som jag vet är säkra, som att satsa mer på massagen och inte bosätta sig halvtid i Stockholm. Istället verkligen engagera mig i Friskis och starta upp olika typer av motions grupper med min anställda massör, göra det jag kan och är trygg med. Otroligt djupa trygghets och bekvämlighets diken gör sig påminda.

Här lyser alltså bakgången med ett blinkande neonsken som gör att jag lite lockas att kanske ta det upplysta diket där jag inte kan ramla ur utan tryggt kan fortsätta mitt liv. 

Visst skulle det vara bekvämt, men nu har jag nosat och smakat på framgången så det finns inget dike, det har jag skyfflat igen. Nu är jag uppe på motorvägen och tanken att vi med en bok kan sprida hur vi tänker, och att det finns människor som är intresserade och vill läsa är så hisnande häftig så den slår allt jag varit med om.

Så nu är det bara att gasa och köra med full fart framåt!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s