Mot Härnösand

 

 

Altan

Efter en magisk morgonprommis genom ett nyvaket Stockholm så har jag landat på tåget till Härnösand. Hur gick det nu igår med våra möten?

Vårt första möte var med en begåvad och ambtiös tjej som så många helt  kört fast i sitt sätt att söka jobb. Hon har skrivit många ansökningar där hon presenterat sitt CV på många olika käcka sätt, men utan resultat 

Efter lite resonemang och vår förklaring om hur den nya ansökningshandlingen med fokus på ditt personliga varumärke fungerar så lämnar hon oss med uppgifter att jobba på och en klarhet och nytt hopp att gå vidare med sitt jobbsök. Det är häftigt vad en timme kan göra ibland:)

Vårt andra möte var med en otroligt spännande ambitiös man som arbetar i en spännande orgonisation. Ett härligt möte som än en gång bekräftar att det är nog det som livet går ut på , förutom att ha kul så klart. Kombinationen som vi fick igår var klockren.

Jag lärde mig så mycket fick så många idéer och jag känner att vi verkligen skulle kunna göra en stor skillnad, vilket är en känsla som verkligen ger kraft att joba på och vara uthållig.

Lite hemligt och osäkert hur stort detta är innan det blir klart, men att det blir det är klart.

Ja det här blev en sen publicering för åksjukan på x2000 slog till, men bättre sent än aldrig.

Kram k

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

4 reaktioner till “Mot Härnösand

 1. Hej!

  Intressant om det personliga varumärket och nya ansökningshandlingen. Finns det möjlighet att få feedback från dig på en sådan ansökningshandling?

  Vänliga hälsningar

  Gina 🙂

  1. Hej Gina!
   Tack för din kommentar och ditt intresse!
   Den nya ansökningshandlingen bygger på ett helt nytt tänk med fokus på varumärket, så vi ger inte feedback på ”vanliga” ansökningshandlingar för vi tror inte riktigt de fungerar.
   Däremot arbetar vi med att bygga och utveckla ditt personliga varumärke och professionella rykte som är minst 80% av vad arbetsgivaren söker idag, och som de somde nya framgångsrika ansökningshandlingarna bygger på. Så hör gärna av dig om du vill veta mer hur vi arbetar 🙂 Karin

 2. Hej igen!

  Jo jag vet att det är ett nytt sätt att skriva ansökningar nu men det var just det att jag tycker det känns så svårt att komma igång med sättet att skriva på det nya sättet. Jag deltog på Pers föreläsning i Östersund i våras och det lät ju mycket intressant men som sagt, jag har svårt att komma i gång. Har du några råd jag kan anamma?

  Hälsningar Gina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s