Enkelt helt enkelt – men inte lätt

 

Ikväll var jag på ett Friskis pass i Härnösand. Som inbiten jympaledare och ledaruppföljare så är det svårt att ”bara ” vara motionär när man går och jympar. Nu har även en ny dimention smygit in i mitt liv och funderande, och det är ju naturligtvis det personliga varumärkes roll som jympa ledare.

Jessica som hade passset ikväll är en helt nykläckt ledare och gör ett super pass från början till slut och det slår mig att det hon gör är just att hon inte krånglar till det.

Hon väljer musik som hon älskar och till det lägger hon till rörelser som hon är väldigt bekväm i och stämmer med henne som person . Resultatet som vi motionärer får se är en jätte glad sprudlande Jessica ger så mycket energi och rörelseglädje, så vi rycks med och verkligen ger allt och framförallt har kul.

Det är precis det som varumärket handlar om att hela tiden ta fram och bygga på sina styrkor och förstärka dem, för då tänds lampan vi har inom oss och det blir lyskraft som förmedlas. Vad skulle hända om vi tänkte så när det gäller våra arbeten ?  

Kanske är tiden mogen att våga prova, för resultatet kommer att bli strålande både för dig, dina medarbetare och kunder.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s