Bloggar är efter mail den mest geniala uppfinning som finns.

 Som tonårs mamma så får jag veta hur mina fantastiska tjejer mår, vad som är viktigt och på vilket sätt med vilka ord de komunicerar med varandra . Här kan jag få en glimt och en tjuvtitt i deras liv som jag aldrig gav mina föräldrar.När jag vet hur de komunicerar med varandra så kan jag lättare förstå och tolka det som inte sägs men syns, och jag kan prata med dem på deras sätt, ni vet prata med bönder på bönders vis.

Igår skrev min Annika en härlig dikt hur hon kände sig efter en kväll med sina härliga kompisar.Jag frågade om jag fick använda den för  när jag  läser den  färgad som jag är av det personliga varumärket,ser jag att det är som jag känner mig. 

Jag tolkar dikten som en beskrivning hur känslan är när du  vet vilket ditt personliga varumärke är, hittat din riktning  och lever ditt varumärke fullt ut för att förverkliga det du verkligen vill uppnå. Jag upplever att  just den här styrkan och insikten får många som vi arbetet med när de blir medvetna om sitt personliga varumärke och professionella rykte. 

Här kommer dikten Tack min allra bästa Annica 🙂

jag1

 

Livet ler mot mig, och jag ler tillbaka, nu ska jag stänga ögonen för att möta en morgondag.
En morgondag med hinder, som jag gärna tar mig över med min nyfunna kraft.
Livet är härligt!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s