Passion – Inspiration- Handling!

DSC00046

Sitter på Sturebadet och har ätit en fantastik lunch! Här är en härlig miljö men personal i mästarklass! Jag har i flera år sucktat på att arbeta här egentligen bara för att det skulle vara så kul.

Innan vi åker upp så tar jag en broshyr med alla tränings tider och klasser och ser till min glädje att de har jympa här. Jag älskar att leda jympa och jag älskar att massera , så vad skulle då vara bättre än att se om det är möjligt ibland då jag nu har förmånen att bo i Stockholm.

Innan maten går jag på toa och nu drar känslorna iväg med mig så jag springer ner och får kontakt personerna för både träning och massagen.

Känslorna har förkörsrätt i hjärnan kan jag säga . Nu har jag skickat två mail där jag förklarar och presenterar och sen får vi se…………

Det som är så otroligt häftigt är när känslan är såå stark så den slår ut all logik så det går till handling direkt. ja vi får se fortsättnig följer och jag rapporterar naturligtvis vad som händer:)

Nu tillbaka till bok skrivandet med en härlig enegi att det finns möjligheter i allt bara man väljer att se allt som dyker upp och inte ta död på det med logiskt tänk

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s