Tror jag har kommit på det!

212 - Kopia

Landar framför datorn med frukost efter en sån där härligt  krispig morgon prommenad Motstånd innan, varmt i sängen, leta fram mössa och vantar och sen………….UT!

Solen håller på att gå upp vackra höstfärger, frost vitt på marken marken och det där magiska lugnet som bara finns i gryningen.  Yes det var värt allt motstånd. Nu är jag laddad för en  nyhärlig dag.

Igår hade jag en hel dag som var fylld av massage och möten. Tysta möten tacksamma möten, fnittriga möten,  oroliga möten,pratiga möten och peppande möten. Än en gång förundras jag av vilken kraft det  finns i möten är när vi får mötas som  de personer vi är  precis här och nu. Som massör har jag förmånen att vara delaktig i så härliga möten och jag har också möjlighet att  att verkligenvara närvarande och lyssna . Oj vad jag lär mig och vad det berikar mitt liv.  

När vi arbetar med ”Du-ett varumärke” är det också möten som tar hela processen frammåt. Visst  kan  hålla föreläsning på föreläsning, och visst kan vi inspirera,  och komma med nya ideér, men när jag får prata och framförallt lyssna till en person , då händer det.  Helt plötsligt finns bara en plattform att utgå ifrån och det är nuläget, sen behövs ingen jämförelse med någon annan, bara med det du  själv vill uppnå och förverkliga, och sen är processen igång. 

Beslutet är tagit och med bra verktyg och support  är det bara att gå till handling och tänka på att ha respekt  för tiden.

Nu väntar ett nytt härligt möte med förhoppningsvis många glada nyvakna människor ………JYMPA!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s