Lycklig 100% !?!

 

DSC00017

Jag är med på facebock, och ibland förundras jag hur vi styrs av att låta andra bestämma hur vi mår vad vi mår bra av, och hur vi kan må bättre. Visst fattar jag att det är på skoj som alla gör sina lucky quiz, men det betyder kanske också att vi missat den otroliga förmånen vi har att styra våra tankar i riktning mot det vi faktiskt mår bra av och gör oss lyckliga.

Du har kanske inte ens funderat på vad som verkligen gör dig lycklig och vad du gör när du känner att du mår bra. Tänk om vi skulle fundera ut egna quizz som  vi kan svara på, som då bidrar att vi faktiskt går till handling och gör saker som vi mår bra av och i slutänden gör oss lyckliga. Känns idag som vi inte ens har den tiden att ens låta tanken stanna till och få fäste. Undrar var vi tar tiden till alla quiz ifrån 😉

Jag bodde  en gång i samma rum som en tjej som varje morgon satte sig på sängkanten och kramade  om sig själv. Tredje morgonen frågade jag vad hon gjorde. Hon svarade:  Jag känner efter hur jag mår idag!

Om vi skulle lägga 10 min per dag för att lokalisera det, bli medveten om hur det känns och sedan göra något för att det ska bli bättre , så kan vi slå Lucky quiz med hästlängder.  När vi fokuserar på det vi kan påverka,  ja det är då som de stora sakerna i livet händer.

Att tänka att varje dag är ett mini liv, och att det vi  beslutar att fylla våra dagar med bestämmer också  mycket hur vårt liv blir, är en tanke som öppnar upp så många möjligheter!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s