Varumärket Friskis&Svettis!

press8_160

 I kväll sitter  Annica  och jag och väljer och varkar och gottar oss i vilka pass vi ska välja att gå på på svettis dagarna. Det finns så mycket kul och spännande pass att delta i, och föreläsningar att lyssna på. Inspiration i en skön blandning som gör att vi lyfter och blir bättre  som ledare i vår Friskis och Svettis förening.

I år är fokus på Svettis dagarna ledarskapet!   Det är ett riktigt bra initiativ. För hur mycket inspiration du än får så kan du aldrig bli någon annan än dig själv. Det är just det som är nyckeln. Du har allt innom dig så det är bara att ta fram det och hela tiden göra det bättre. Där ligger nyckeln till att bli den bäste eller som vi säger bli Top of mind. 

En fråga som vi alltid ställer när vi håller workshops är, om man känner till sitt personliga varumärke och professionella rykte, eftersom det avgör din framgång som chef medarbetare eller entrepenör. Här ser alla lite konstiga ut när de erkänner att det har de ingen aning om. 

Vi gör ofta enkäter på hur företag upplevs och vi vet att Frisksi& Svettis har ett starkt varumärke och professionellt rykte. Men hur är det med ledarna ?  Tänk vad det skulle stärka Friskis varumärke om  varje ledare skulle utveckla sitt personliga varumärke, på ledarutbildningen,  så att alla  ledare blir Top of mind i föreningen som vi vill ska vara Top of mind.

Jag tror att det är först när vi går ner på individnivå och verkligen tar tag i individernas personliga varumärke och professionella rykte, som ledarskapet  riktigt kommer i fokus och kan växa fullt ut!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s