Du-ett varumärke!

Vaknade med spöregn i skellefteå, men jätteglad för jag trode det skulle vara snö. Nu kan jag njuta och suga på hösten en stund till:)

Ja det har gått jättebra idag ! En härligt intresserad grupp som verkligen tog till sig vårt tänk!

Per och jag pratade om det ikväll, att vi verkligen får arbeta med den här gruppen på det sätt som vi vill och som ger resultat. Vi vill och kan verkligen ge dem det bästa.

Nu är de hemskickade med uppgifter att göra och sen träffas vi i slutet av oktober för att träffa alla personligt och verkligen ta tag det personliga varumärket hos alla.

I morgon väntar föreläsning för 45 personer och vi hoppas verkligen att vi får möjlighet att vara med och bygga det personliga varumärket individuellt för de som vill i den här gruppen också. Vi ser att det ger så bra resultat och vi är så otroligt resultatinriktade.

Det personliga varumärket och professionella ryktet ligger precis rätt i tiden Nu börjar männsikor se vilket kraftfullt verktyg det är och vad kul det är att arbeta med.

Nu är det natti natti

Syns i morgon

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s