Du-ett varumärke och Curomed!

spring05_111

Ja nu har tiden flugit iväg så nu är jag back to base i Härnösand igen.

 Vi har haft Härliga dagar i Skellefteå och jag blir mer och mer övertygad vilken kraft och energi  det ger att arbeta med sitt personliga varumärke. Vi har fått riktigt bra respons från deltagarna på workshopen i Torsdags. Det visar sig inte minst på alla mail och alla som är intresserade att nu på en gång sätta igång med det nya tänket ”Bli din egen headhunter”.Jag har verkligen blivit mailbombad och det är det bästa jag vet för jag älskar mail 🙂

Igår styrde vi kosan söderut med en mellanlandning i Umeå för att träffa Karin och Tore på  Curomed. En mil från Umeå dyker  det upp ett hus med en stor solros på.Det är kännetecket för stället där två härliga drifitga otroligt kunniga människor håller till. Mitt i skogen ligger en lugn oas, en konferansanläggning med ett hjärta och omtanke som känns  så fort du kliver in genom dörrren. Jag har förmånen att träffa så fantastiskt spännande människor, och påminns än en gång detta magiska som händer med tankar ideér , kreativitet och inspiration när vi möts på olka sätt.

När vi pratar om att leva sitt varumärke så är improve en stor del av det och igår fick jag mig mycket av detta till livs. Spännande funderingar om samarbete och som mynnade ut i en öppen kurs i vår i ämnet ”Du -ett varumärke”. Ja mer  information kommer  det  framöver, men är du nyfinen så gå in på www.curomed.se och titta på den härliga konferansanläggningen och deras spännande kurser och utbildningar.

Tack Karin och Tore för  fikat och för mig en ny spännande bekantskap:)

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s