Har du det i dig ? Eller tar du det på dig?

Badgasatain

Lite nördig känner jag att jag blir och är nu när jag verkligen arbetar fullt ut med personliga varumärken eller personlig marknadsföring, som vi  bollade med igår under vår bilfärd hem från skellefteå.

Jo, det visar sig att jag ser allt med helt nya ögon nu och igår slog det mig att det är så stor skillnad om du har det i dig eller om du tar det på dig.

Såg ett avsnitt av idol igårkväll när jag satt och jobbade. Varför bara ”äger” den 16-åriga tjejen Tove scenen, med utstrålning , känsla, en ambition att leverera mästarklass,  och dessutom en röst som hon både kan styra och variera som hon vill. De andra deltagarna är säkert nästan lika begåvade men jag tror hemligheten heter passion. Tove har det innom sig hon älskar att stå på sen inte för att hon först och främst vill bli stjärna och vår nya Idol , nej för att hon älskar att sjunga och uttrycka sig där på scenen. 

Ett annat exempel på samma tema såg jag på hotellet vi bodde på. Jätte trevlig personal i receptionen, men jag ställde mig den frågan :

Vem jobbar de för ?  Jobbar de för sitt jobb eller gästerna. En liten vinkling eller definition om du vill, men det är precis det som gör skillnaden på bra  service eller service i mästarklass .Har du det i dig eller tar du det på dig ?

”Love what you do and the money will follow you”

Nästa vecka ska jag ta ett kort på en Mästaklass affär  i Umeå med mästarklass personal. Vill bara testa en gång till om det verkligen håller i sig den tredje gången jag besöker dem. En riktig cliffhanger till nästa Torsdag.

Nej nu är det bokskrivande och massage som gäller så ha en härlig höst lördag. Njut av att du kan fylla din dag med något som du mår bra av. Din dag är ett mini liv, så fyll den med bra saker så fylls livet med detsamma 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s