Möjligheter och omöjligheter allt är möjligt med Varumärket!

 

!cid_A1E6BB23-A35C-4444-9997-FC74B75C5820

Omöjligt är inte fakta utan en åsikt, står det på väggen i Adidas affär i Stockholm. Jag har funderat mycket de sista åren på detta och för mig blir det mer och mer sant.

Här kan jag ta klassiska exempel som Jan Boklöv, Dick Fosbury, och Mikael Andersson. De struntade i det omöjliga och gjorde det till möjligt, men jag kan även se att det stämmer när vi arbetar med helt ”vanliga ”människor som utvecklar sitt personliga varumärke.  Det är ibland enklare att anse det som vi verkligen vill förverkliga som omöjligt, när vi inte vet vad vi ska börja med och vilka steg vi ska ta för att göra det möjligt.

När du vet hur ditt personliga varumärke ser ut så börjar den spännande resan i den riktning som just du vill. Omöjligt är bara temporärt.  Det du trodde var omöjligt kan faktiskt bli möjligt, när du vet vilka styrkor du har, vad du vill utveckla och hur du vill bli betraktad om tre till fem år. Det blir också mycket enklare att sluta göra saker du inte vill inte känner äkta engagemang för, för att istället ta tag i det du egentligen vill förverkliga.

Vi faller ofta tillbaka till det vi kan och alltid har gjort, för att utveckling kräver mycket mer energi Jag upplever att du får mer energi, eller rättare sagt den energi du behöver när du vet hur ditt varumärke ser ut just nu. När du har en grund att utgå ifrån och en riktning mot det du vill och då blir resan en energi givare istället. Omöjligt är ingenting.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s