Det finns bara två måsten:)

Idag har jag fått förmånen att vara en lite pusselbit i några människors liv,och det är det som gör mitt arbete som massör så magiskt.

För mig är det en otrlig förmån att  få möta människor precis som de är när de kommer för att få massage. Jag känner mig ödmjuk och väldigt glad att jag kan få  vara en liten del i människors liv, så de kan må lite mer som de vill må.

Några av mina patienter idag hade fastnat i alla måsten och hade mer eller mindre slagit huvudet i vägge lite för mycket så nu var gränsen nådd. När jag drev mitt café Rutiga duken, så var det en klok man som sa till mig när vi pratade om att gå in i väggen:

Jag förstår inte varför man ska gå in i väggen, det är ju bara att öppna dörren! Och visst är det så, det gäller bara att hitta hantaget och nyckeln om det är låst. Jag tror nyckeln ligger i att vi inser att det bara finns två måsten och det är dö och välja. När vi ser att vi faktiskt kan välja och tar tag i de val som får oss att må bra och ha kul, ja då öppnas dörren och vi kan gå igenom deni stället för att gå in i väggen.

Det har varit många bra funderingar idag som förutom massage innehöll två härliga jympa pass med en massa  energi och glädje.

Jag har nog det bästa livet och roligaste jobbet som finns. Livet är underbart och härligt om vi väljer att se det:)

Nu väntar snart sängen och i morgon kväll flyger jag till Stockholm för trevliga och spännande möten.

Hörs i morgon

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s