Kul att jobba!

Idag har det varit extra kul att jobba! Jag älskar verkligen mitt jobb, och idag har det varit extra roligt för våra möten gått över förväntan. Spännande projekt väntar, och även uthålligheten fick ett ett nytt ansikte i form av en kontakt som ringde upp och var intresserad av att träffa oss.

Jag ser nu att vårt arbete, fokus och uthållighet  börjar ge frukt, och vi ser också  gång på gång  vilken som är den viktigaste nyckelfaktorn till att vi når människor och får dem intresserade av  tankegångarna ”Du-ett varumärke!”

Vi har tom en idé att skriva en bok om just detta -Spännande va?

Nu har vi landat i Umeå för att hålla en Workshop i morgon. Ett Umeå som vimlar av poliser, inte för att vi är här utan för att Eu har något toppmöte. Det som är så häftigt med mitt arbete är att i morse var jag i Stockholm och nu har jag landat i Umeå

Ibland får jag  då frågan varför jag håller på som jag gör och det självklara svaret från mig är för att jag tycker det är kul!  Jag får då ofta en lite skepisk blick ,för det kan ju inte vara kul att jobba och resa som jag gör, men annars skulle jag inte göra det. Jag tror att vi ska försöka kul så ofta vi kan för det andra kommer ändå ,och då har vi en buffert att ta av för att hanskas med saker som inte är så kul 

Ja vad har det här med varumärket att göra då? Jo när du vet hur du betraktas av din omgivning, och själv har tagit reda på dina styrkor så går det precis mot det hållet, att ha kul och göra succé. För när man gör succé så älskar man sig själv det man gör och hur man gör det. Så låt oss alla ha kul och göra succé.

Ska sova en sväng nu så håll en tumme för mig  i morgon 😉

2 Comments »

  1. Asså – vilken energi du har!!! Jag är grymt impad. Jag har kikat på vad du bloggat och det genomsyrar så mycket positiva saker. Wow. Hur häftigt som helst. Ha det bra! Hoppas vi ses snart! //Sven-Olov

  2. (Det känns läskigt att blogga, det är nog första gången jag gör det…)
    Ville bara säga att jag tyckte att det var ett väldigt bra seminarium, som jag kommer att minnas! Förutom att ni bägge två höll ett bra föredrag så hade ni tur med vädret: idag, den 16:e, så regnar det… många hälsningar Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s