Meningen med livet!

Jag har i tidigare blogginlägg sagt att möten är meningen med livet, och nu måste jag lägga till en sak till , mail. Jag vill först tacka alla i Umeå för härlig mailsupport efter vår föreläsning i Umeå. Tänk vilken energi det ger att få beröm och feedback på det man gör. Innan mailets tid hade jag aldrig kunnat få sån härlig återkoppling och kontakt. Jag fick också  idag ett mail som för mig betyder så mycket som nästan fick glädjetårarna att komma fram 🙂

En härlig dag med andra ord som både har innehållit långprommis massage en härlig lunch som kanske mynnar ut i spännande saker till våren och en massa mailande. En fredag som den kan vara när den är som bäst.

Nu ska slutklämmen på boken påbörjas, så jag åker ner till Stockholm i morgon för att fokusera på skrivandet. Känslan att få bo mitt i Stockholm när det är lågtryck på turister är så häftig. Intensiva dagar med förhoppningsvis många frågetecken som rätas ut väntar mig där.

möjligheter

Hopp i säng med ett fläng för imorgon bitti väntar långprommis kl 0600

Hörs då:)

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s