Uppmärksamheten! Sandin Uppmärksamheten!

Ja det var det jag fick höra när jag tog körkort för typ 100 år sedan känns det nu…..

Jag har det mycket  bättre med uppmärksamheten idag (ibland skulle nog vissa i min närhet säga), men däremot har jag jobbat hårt med uthålligheten idag . Vi pratar ofta om fokus och uthållighet som två viktiga verktyg när du vill utveckla ditt personliga varumärke.

Fokus och att vara närvarande har jag tränat upp enormt mycket under mina år som massör så det har jag koll på, men uthålligheten her jag jobbigt med

DET GÅR JU SÅ SAKTA! Tänker jag när jag väntar på mailsvar och vill få veta hur det ska bli . Ni vet planera och förutse och bestämma och ……..ja kanske allt mynnar ut i kontroll. En kontroll som jag har haft när jag tryggt har masserat eller drivit café. Nu är jag i en förändring och vi har så mycket spännande på gång när det gäller ”DU-ett varumärke!”  Det är det som är mellan det gamla och nya som är ett sånt gung fly. Härligt att vara i,men svårt att vara uthållig FÖR DET GÅR JU SÅ SAKTA..

Jag har tränat hela dagen  på det och fortsätter i morgon för jag vet att det ger resultat  🙂

Jobbar på en sväng till sen tänkte jag besöka Friskis& Svettis för morgon jympa . Där är det bara att fokusera och köra järnet för att orka vara uthållig.

Här är en tjej som både har fokus och uthållighet Fantastiskt:)

http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo 
 

Natti Natti

Karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s