Yes! Yes!! Yes!!!

IMG_6940_Karin3

Ja det kan jag säga efter morgonjympan på Friskis idag . Tänk att musik och rörelser kan ge den där rörelseglädjen så man glömmer att klockan är kvart över 7 på morgonen. Sen känns det magiskt när jag går ”hem” genom stan över skeppsbron och över det magiska stor torget för en härligt stor kopp kaffe och nyköpt färskt bröd. Tja en vanlig Tisdag morgon i mitt liv 🙂

Kom att tänka på vad ord kan trigga igång just uthållighet och fokus idag. Under en tid på Norrdans så fanns en stark konsnärlig ledare, från USA vid namn Jean Yasko.

En dag då jag skulle massera fanns det lappar med YES, YES, YES , på alla skåp och dörrar. Jag kommer inte riktigt ihåg vad som då hände på Norrdans just då, men jag minns att det var en tuff tid för dansare och personal. Det jag däremot minns är den känsla  jag fick, när jag kom efter en tuff dag på Rutiga Duken och skulle göra mitt massage pass.

Även om jag var trött fick jag en otrolig styrka av att se dessa lappar som log mot mig med ordet YES! hela kvällen.

Tänk om ett ord kan påverka så, hur mycket påverkar inte då alla ord som vi omedvetet   matar oss själva med varje dag.  När vi vill förändra saker i vårt liv och verkligen behöver  fokusera vara uthålliga så kan det vara bra att fundera på vilka eller vilket ord som du får styrka av och som håller dig i rätt riktning.

Idag träffade vi vår förläggare och spånade om deadines ,markandsföring och föreläsningar och ev samarbete med fantastiskt spännande personer, och boken kommer ut veckan innan jul om det flyter som det ska och jag säger till mig själv YES! YES!!YES!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

3 reaktioner till “Yes! Yes!! Yes!!!

  1. Äntligen Karin har jag ”hittat åt dig”! Jag har funderat på hur du har det och vart du blev av?
    Jag mår gott av att läsa dina klokheter och jag säger bara : YEs YES YES jag uppskattar också en stor kopp kaffe och härligt nybakat bröd OCH ( viktigt ) att njuta av i stunden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s