Yes! Yes! Yes!….. nja nja…..Yes! Yes!Yes!

bildTänk vad frustrerande det är att inte kunna, inte få svar, inte veta  och ha full kontroll på hur nästa år ska bli ,ska bli och samtidigt så är det ju faktiskt det som  är det härliga med livet!

Idag har vi väntat på  många svar från olika håll men inte fått dem. Jag vill veta hur nästa år   kommer att se ut ser ut, men vet det inte, och jag  VILL  VERKLIGEN KUNNA  skriva presentationer lika härligt , bra och snabbt som Per, men kan det inte ……………ÄN.

För vad handlar alla de här funderingarna om ? Jo kontroll, och egentligen vet jag inte mer än det som händer nu, det enda jag kan förändra är mig själv och hur jag förhåller mig till detta. Jag kan även göra en sak till och det är att fundera på vart mitt fokus ska ligga så mitt inflytande över livet ökar

Om jag  lägger jag fokus på det jag kan påverka så ökar  mitt inflytande och frustrationen över det jag inte kan styra bleknar bort. Jag kan själv bestämma mig för det och det beslutet tar jag nu. Nu ska jag jobba hårt för det  jag själv kan påverka och då faller det andra på plats och jag får mer energi, när  jag tar kommandot över mitt liv.

Jag ser hela tiden likheter och varför det är så otroligt bra och viktigt att ta reda på sitt varumärke och professionella rykte, för där bygger vi på styrkor och förstärker dem och vi ser att det verkligen ger människor inflytande i sina liv.Här arbetar vi och fokuserar på det vi själva kan ta reda på och påverka och det ger fantastiska resultat 🙂

Så nu ska jag ta bort nja och verkligen tänka Yes  Yes Yes och fokusera på att verkligen bli den bäste . Men innan dess ska jag gå och sova för imorgon då händer det spännande saker. Det är ju Torsdag vet ja 🙂

Natti Natti  :):):)

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s