Nätmöten är häftiga möten!

Igår fick jag kontakt med en härlig tjej via nätet. Hon beställde vår e-bok och jag gick genast in och tittade på hennes webb 🙂       www.framgangsrikt.se

Helt rätt tänker jag att hon tänker. Hon tänker alltså precis som  jag 🙂

Jag mailar henne och hon svarar direkt och nu har vi bokat in ett möte  om någon vecka. Frågan som jag skulle ställt mig för 2 år sedan är vad det kommer att leda till och hur jag då ska vara säga tycka………..

Idag har jag en helt annan filosofi. Det är inte vad det blir av mötet som är det viktiga, utan att det blir ett möte att vi kan berika varandra med tankar idéer och att jag får lära mig nytt av nya människor hela tiden det är det som det leder till.

Det är ett härligt beslut att ta, just att bara göra det ”Just do it” och vara sig själv fullt ut gör att jag kan och vågar ha fler möten träffa mer nya människor  och framförallt vila i att jag räcker precis som jag är för jag vet vad jag vill och kan.

Imorgon får jag förmånen att ha många härliga möten när vi ska presentera TRR gruppens personliga varumärke och professionella rykte. Det ska bli så spännande, så nu gör jag kväll så att jag kan möte dem med total närvaro .

Vi hörs i morgon

k

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s