Det går frammåt……Baksidetext förslag

images

Rapport från regnigt Stockholm.

 Kan det finnas något bättre än att sitta och skriva och klura när man hör hur regnrusket finns utanför fönstret ? Ja,ja  kanske 25 grader varmt och en strand någonstans 🙂

I alla fall går det riktigt bra och dagen fortsätter som igår med mycket skrivande, några möten och sen så behöver kroppen en rejäl dos av stavgång på Djurgården.

Vi gjorde ett förslag till bakidetext igår som vi skickade till Anders, vår förläggare. Den kommer här:

Det finns ett uttryck i Polynesien som heter Coconut time. Det innebär att först när kokosnötterna mogna – då faller de till marken. Det hjälper inte hur många ledningsgrupper, konsulter eller marknadsförare som står under palmen och på olika sätt försöker påverka kokos nötterna att falla. De kommer att sitta kvar tills de är mogna och faller precis då innehållet är som allra bäst. Det handlar om tid och timing. Och timingen att satsa på ditt personliga varumärke både för dig som individ och företag  som allra bäst ….just nu ! Det är Coconuttime. 

Ditt personliga varumärke och professionella rykte styr din framgång på jobbet, i karriären och hur du lyckas som chef, medarbetare eller entreprenör. Det har en avgörande betydelse för vem kunder lyssnar på och får förtroende för.

Kan något vara mer lönsamt att analysera än detta!?

Ja nu tillbaka till skirivandet

Ha det bäst där ute i regnet!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s