Mästarklass på Rutiga Duken!

k1Hej och god morgon!

Nu när jag skriver och skriver  på boken,så ser jag så tydligt att mycket handlar om det vi kallar Mästarklass!

Jag kom på ett gammalt exempel på mästarklass i morse,som jag vill berätta om

När jag hade Rutiga Dukens café hade vi en grossist som vi köpte nästan alla varor ifrån. Två gånger i veckan ringde en tjej för att ta upp beställningar, men också för att tipsa oss om nyheter och erbjudanden. Ganska snabbt hade hon satt sig in i vår verksamhet,visste våra behov och kunde alltid fixa och trixa så att vi alltid var jättenöjda.

Varje år så har nästan alla grossister ett julbord, som vi kunder blir inbjudna till för att smaka, se vad de har att erbjuda och naturligtvis träffa både de som arbetar där och andra i branschen.

Jag och min kollega Anita åkte dit och vår försäljare kom och hälsade oss välkommen. Det kryllade av folk därinne och min spontana komentar till vår försäljare var ”Va, är det fler som handlar av er?”

Naturligtvis förstod jag det men hennes kundtänkade gjorde att vi som ett litet sketet café, kände oss som deras enda stora kund. Det kallar jag mästarklass!

Ibland kanske det är bra att fundera på om jag jobbar för mitt jobb eller om jag jobbar för mina gäster, kunder, eller patienter. En liten tankevurpa som kan göra en jätteskillnad när det gäller det vi kan konkurera med idag nämligen service! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s