Liscensiering i Sveriges förmodligen effektivaste jobbsökningsmetodik.

headhunter
Vi har sedan flera år utvecklat en jobbsökningsmetodik med fokus på ditt personliga varumärke och professionella rykte. De senaste månaderna har vi arbetat med 20 personer som tillsammans skickat in 34 ansökningar. 30 av dessa ledde till intervjuer och 17 fick jobben. Metoden tar tag i de flesta av de myter som finns om effektiv jobbsökning om omformar dessa till effektiva och ofta snabba resultat.
Just nu är är vi överösta med arbete och vill licensiera ut metoden till fler som kan arbeta med den i olika delar av landet. Detta kommer vi att erbjuda ett fåtal personer som vågar och vill tänka på ett nytt sätt och vill skapa resultat. Intresserad – hör av dig. 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s