Det du kan det kan du!

radon_58046179

Det känns som om bokmanuset hinns  med till 16 nov, och känslan är faktiskt jättebra:)

Ju mer jag jobbar med den desto mer tycker jag faktiskt om det vi skriver. Jag hade en period när allt kändes likadant, men så är det kanske när man är mitt i något. Kände igen känslan från när man pluggade till ett prov och inte såg något slut eller struktur. men sen när det börjar klarna då… Tror det kallas utveckling.

Idag har jag också börjat förbereda föreläsningen på Hälsoakademin Europa i Strängnäs, och när jag var ute och sprang nu i eftermiddag så bara föll allt på plats och jag fick så många uppslag så nu är det bara att fila på. Tänk att huvudet jobbar hela tiden och sen när det är cocconut time , ja då behöver man inte kämpa så mycket för att värka fram det som ska ut -Häftigt!

Jag kom att tänka på en sak som min dotter Mias tränare sa till henne när hon kanske var 13 år som är såå mycket personligt varumärke. Men det tänkte jag inte på då.

Hon sa: Mia det är mycket du kan , mycket du håller på att lära dig och mycket som du inte kan , men det du kan ta fram det och var stolt över det!

Alltså ,när vi arbetar med personliga varumärken är det just det som är det första steget. När du upptäcker  och tar fram dina styrkor som de ser ut nu, får du en grund att stå på och där får du kraft att utveckla  och förverkliga det du vill göra och hur du vill bli betraktad.

Ja jag fortsätter på föreläsnings förberedelserna och det är så kul och spännande,  för  jag satte upp en riktning när jag startade mitt företag för snart 2 år sedan och ett av mina dröm mål  i den riktningen är att hålla en föreläsning på Hälsoakademin Europa 🙂 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s