Antalet företagskonkurser ökade i mars med 85 procent!!!

Du – ett Varumärke

Jag såg en artikel som jag skrev i mars, men jag tror den är lika aktuell idag för det har nog inte förändrats så mycket på dessa månader, så nu är det hög tid att tänka till.

Antalet företagskonkurser ökade i mars med 85 procent jämfört med samma månad förra året, enligt statistik från UC. Förändringar sker fort idag och lågkonjunkturen kan vi som entreprenörer inte påverka. I vissa branscher är det som var levebrödet igår helt ute idag. De flesta företag som går i konkurs är medelstora företag med 10 anställda.  Istället för att hitta nya vägar gör man mer av samma som inte fungerar. Raset går sedan fort. Vi tror man kan göra på ett annat sätt!

Vare sig du känner av lågkonjunkturen eller inte så är det hög tid att bryta vanan att göra som vi alltid har gjort. Farten och förändringarna går fortare och fortare men hur förändras vi och följer med farten, blir starkare och framförallt välförberedda och på tå när det vänder?

 Vi tror det är nu det gäller som företagare att se in i framtiden ta ut en riktning och se till att ditt företag lyfter fram ert unika blir den expert som kunderna väljer att gå till . Kanske genererar det nya spännande marknader och kunder.

 När företaget satsar på att utveckla personalens varumärke och professionella rykte stärks inte bara personalen utan även företagets kultur och nyskapande. Har ett företag medarbetare med starka varumärken och ett starka professionella rykten så lyser det . Detta gör att ditt företags värde ökar och det är den bästa marknadsföringen som slår annonsering i hästlängder.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s