Drömmar igen!!

Hej och God morgon!

Jag älskar drömmar och att drömma. Mitt motto som bara blir starkare och starkare är:  Det du drömmer om har du också kraft att förverkliga, men du kan ske får jobba för det. För mig är det en otroligt härlig känsla att  jag har kraft innom mig själv, att verkligen göra det jag drömmer om, för annars skulle jag aldrig drömma om det.

Vi är alla så olika och har så olika drömmar, så det finns inget rätt eller fel utan det är bara att lyssna  på dig  själv och gå på den  känslan.

Den här veckan förverkligar jag två av mina drömmar. Jag lämnar in ett bokmanus till min första bok och jag ska föreläsa på Hälsoakademin Europa. DSC00029Det som är så härligt är att jag gör det för mig själv och det som för någon annan inte är någon dröm eller ens något märkvärdigt är jätte viktigt för mig och ger mig en otrolig kraft att ta tag i nästa dröm och nästa och nästa. Spännande att se hur den här veckan blir ……..!!!!!?

Njut av dagen även om det regnar, för då är det tid att drömma:)

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Drömmar igen!!

  1. Härligt och inspirerande att läsa om hur du uppfyller dina drömmar. Som du vet ser jag fram emot att läsa din första bok. Och din andra, och tredje … 🙂

    Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s