KUUUUUL!!

Hej

Hemma från en fantastisk rolig dag i Strängnäs. Tänk vad kul det är att prata till de som verkligen förstår och bara vill veta och suga i sig nytt tänk nya möjligheter!

Vi hade en föreläsning med de elever som går ut stress och friskvårdsterapeut utbildningen på Hälsoakademin Europa. Jag gick just den utbildningen för drygt tre år sedan och bestämde mig då för att där ska jag föreläsa. Jag trodde naturligtvis att jag skulle föreläsa om friskvård men nu hade vi en föreläsning om ditt personliga varumärke och hur du kan använda det både som entrepenör och även som anställd.

Det finns så mycket möjligheter i vårt tänk och det kändes verkligen att de som lyssnade idag fick energi och kraft  och  verkligen såg alla dessa möjligheter:) Tusen Tack för er respons. Jätte kul!

Sen hade vi en härlig lunch spånandes idéer med Helene Nord på Hälsoakademin som verkligen är en nytänkare och tänker frammåt och ser möjligheter.

Än en gång alla dessa fantastiska möten som så berikar livet och dessutom dröm nr 2 i uppfyllelse. Veckan ser hittils jättebra ut när man tänker på att det är fem dagar kvar . Oj Tänk vad som kan hända

Spännande ……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vet ni förresten att problem är lösningar i arbetskläder 🙂

Kram

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “KUUUUUL!!

  1. Hej Karin!
    Tack för fantastisk inspiration i Strängnäs i tisdags! Och för röris! Det är härligt med människor som får det att kännas möjligt.
    ”Yes yes yes” – det tar jag med mig (och massor med annat klokt)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s