Svettisdagar :)

Japp nu fortsätter uppdateringen 🙂

Helgen tillbringade jag på Svettisdagarna i Stockholm I år var vi 1401 ledare från alla Sveriges Friskis & Svettis föreningar . Ja det är otroligt att klämma in så många så positiva så glada och framförallt svettiga människor på så liten yta Kan det bli bättre?  Nej jag tror inte det.

Första passet tog helt andan ur mig , inte konditionsmässigt utan känslomässigt. En helt magisk tjej från Los Angeles som dels hade dreads (Det ska jag ha i mitt nästa liv)  och pratade ”mitt språk” på sitt sätt.  Hennes budskap var att vi alla har ett unikt sätt att dansa röra oss och uttrycka oss, att det finns bara en person som kan leva vårt liv och ta reda på vem vi är och det är jag.

A clip from Body Image ”The truth shall set you free” at CanFitPro Toronto, Canada 08
En tjej med fantastisk utsrtålning som fick mig att inte tänka på att jag skulle vilja vara som henne utan oj vad mycket jag har inom mig som jag kan ta fram. Tänk vad vi alla har mycket innom oss bara vi spränger gränser och gör det vi drömmer om.
Hon var så mycket personligt  varumärke så mycket lyskraft ett bevis på att  när vi hittar vår passion så är allt möjligt.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s