Tiden går fort när…..

Oj vad tiden går fort när man har roligt 🙂 Ser nu att jag inte har uppdaterat bloggen på ett par dagar så nu ska här bli skärpning på den fronten.

Ja vad har då hänt ?

Var i Härnösand och hade två härliga massage dagar och på Torsdag var det premiär på Norrdans! En helt fantstsisk föreställning där det lyser passion professionalitet och Världsklass!

Jag vet att jag kanske har skrivit om Norrdans förut, men visst är det lite märkligt att vi har ett danskompani i världsklass i Härnösand och det är inte slutsålt på premiären. I en småstad ska vi hålla på allt det gamla. Vi vill ha allt det nya men vill absolut inte ta förändringar och öppna upp för att se nya möjligheter, för då förvinner det gamla som vi så krampaktigt håller kvar. Ekvationen går inte ihop, så vi riskerar att bli ifrån åkta med hästlängder om vi inte vänder på resonomanget och ser möjligheterna som förändring ger.

Jag läste i Per Robert Öhlins bok att Utveckling handlar om att växa eller dö.

Växa är dessutom kul så här finns för mig bara ett val. Växa ta in nytt och njuta av förändringar som gör att vi utvecklas.

Mer funderingar påväg…………………… under dagen

Karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s