Veckan som flög iväg

Hej och hå vad tiden går fort 🙂

Här och säkert än var ni är så har jul stöket kommit gång, men när det regnar så är det svårt att associera till jul. För mig så gör det inte så mycket  för jag gillar inte jul egentligen . Det som är viktigt för mig är lussekatter (jag är galen i saffran) och skumtomtar. Just att julen är en tid att träffas är kanske bra men jag vill träffa de jag vill och inte de jag förväntas vilja träffa. Sen är julen otroligt statisk (jag tror det kallas traditioner), och med omvärlden som snurrar på kommer jag inte överens med mig själv om jag tycker det är bra eller lite egendomligt. Jag lovar att verkligen berätta när jag har kommit fram till min lösning.

Nog om det som komma skall, utan här kommer nu en rapport om går dagen som innehöll en intrevju för tidningen Amelia och en träff med vår förläggare som läst bokmanuset. Intervjun gick bra, en jättetrevlig tjej som verkligen var intresserad och nyfiken så artikeln kommer när boken är på G.

Sen kom sanningen minut när Anders föräggare skulle ge synpunkter på boken och det vi skrivit och han var nöjd och hade som han sa en BRA känsla .

PHU!!! :):) ……….men lite redigeringar och en tydligare inledning och lite vässande fick vi en vecka på oss att fixa. Vi fick även se förslag på omslaget så nu är det nära, verkligt och jättekul.

Eftersom den hr julen kommer ivägen så kommer boken i januari ,men jag meddelar rätt datum så ni kan ladda :):)

Idag blir det bokskrivande och möte med ett spännande företag så ser vi vart det leder.

Ha en bra mysdag i regnrusket och tänd ljus och bestäm dig för fokus på det som är bra . Det finns mycket att ta fram bara du lyfter blicken , för det ska jag

Kram

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s