Vi firar den nya boken ”Du – ett varumärke” med en öppen workshop

Boken ”Du – ett varumärke” kommer att finnas på bokhandelsdiskarna under tredje veckan av januari. Vi firar detta med en öppen workshop i Stockholm den 10 februari. Du kan läsa mer om detta under fliken öppna workshops.

Boken handlar om hur avgörande ditt personliga varumärke och därmed ditt professionella rykte har blivit idag. Det avgör din framgång på jobbet, i karriären och hur du lyckas som chef, medarbetare eller entreprenör. Det har en avgörande betydelse för vem kunder lyssnar på och får förtroende för. Kan något vara mer lönsamt att analysera än detta!?”

Det yttersta målet med att arbeta med sitt personliga varumärke är att bli Top of Mind – den person man först kommer att tänka på och väljer. Den avgörande frågan är hur väl du känner ditt personliga varumärke och professionella rykte. Den frågan kan sannolikt avgöra din framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close