Ditt professionella rykte!

När vi är ute och håller workshops och föreläsningar påstår vi att ditt professionella rykte och varumärke styr din framgång som medarbetare chef och entrepenör. Det har också en avförande betydelse vem kunder lyssnar på och har förtroende för.

De flesta håller med oss, men när vi frågar hur många som känner till sitt professionella rykte så är det ingen som gör det.

Det här är en så spännande del att arbeta med, för när vi arbetar med personer som tar reda på detta så växer de och får en ny plattform att stå på. Helt plötsligt så förmiskas även Jante, för här är det inte jag själv som skryter utan jag får veta hur andra uppfattar mig och mina styrkor och jag kan då istället för bli lagom på allt verkligen förstärka mina styrkor och sträva efter att bli uppfattad som jag vill och bli Top of Mind.

Vi smalnar mer och mer av när vi arbetar och ser det som en avgörande del i många olika sammanhang .

Vi har vår e-bok nerladdningsbar nu på vårt pressrum på newsdesk  http://bit.ly/5pshLw

Idag har vi träffat  Anders förläggare och han presenterade oss för vår ”agent” ut mot alla bokkjedjor, bokhandlare och klubbar.  Det känns spännande att vara med och se hur det verkligen går till, och att ha ett härligt go och stöd genom Addera förlag.

Annars har dagen i Stockholm innehållit en del individuellt support jobb och  en intervju till tidningen Metro som kommer i dagarna . Även planering och visioner för 2010 som blir ett fantastiskt år.

Jag brukar alltid döpa mina år så vi får se vad 2010 kommer att heta

I morgon väntar möten och förberedelser till workshop. I morgon kväll ska jag utmana mig själv att göra något jag aldrig gjort så jag återkommer med rapport från det .

Ha en härlig december kväll med en massa ljus

Karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s