Provdykning!

Japp nu har jag gjort något jag aldrig gjort tidigare !

Idag åkte jag till Bosön för att provdyka. med skräck blandad förtjusning och med panikdykningarna jag gjorde när jag tog guldmagistern som ung 🙂 så var det bara att ta tjuren vi hornen eller kanske sätta på sig simfötterna och ner i det kalla basäng vattnet och börja försöka andas igenom slangen.

En otroligt härlig instruktör hjälpte till, så snart så är jag under vattnet och andas. men det går tungt och jag känner en viss panik sprida sig , men tänker bara andas lugnt lugnt lugnt!

Efter en stund får vi börja simma och det är en jättehärlig känsla som lyfter mig och nu vill jag ner igen ,ut och snorkla och göra provdyk i havet . Kanske, kanske kan det bli ett dykcert, men det viktigaste just nu är att jag gjorde det och töjde min gräns lite. Här stämmer min Just do it slogan så bra. Att bara göra  saker gör skillnaden på om du växer eller inte . Du behöver inte vinna ,eller vara bäst och det behöver inte leda till något. Huvudsaken är att du gör nya saker och vidgar dina vyer och flyttar din trygghetszon ett snäpp.

Vad ska du göra imorgon som du aldrig  gjort förut ?

Sov gott så dyker jag vidare

Karin 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Provdykning!

  1. Jasså du syrran, du dyker i hemlighet!
    Se bara till att du dyker upp här hemma till julen, det ser vi alla fram emot.
    Kram Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s