Personligt Varumärke 2010

 Jag kunna skriva en hel bok om året som gått  när det gäller att satsa på att ta en marknad och nå ut till många med ett budskap som är så rätt i tiden och så kittlande enkelt, men få tar tag i det. Vi finns nu på de första platserna på google när man söker på personalbranding och personliga varumärken Vi har testat många vägar, utvärderat och testat igen, men det som ger den bästa och mesta responsen är vår e-bok kombinerat med newsdesk där vi lägger in artiklar.

Vi skapade vår ebok för drygt 2,5 år sedan och håller ständigt på att uppdatera och förbättra den så den är hyperaktuell. det händer så mycket spännande hela tiden som vi anamar på vårt sätt när det gäller personliga varumärken.

Jag läser nu en bok om Andreas Carlsson Idol Jury medlemmen som har gjort och gör en kanon succé. Hans passion heter musik och med otroligt hårt jobb uthållighet och en stark magkänsla har han lyckats.

Alla dessa ingredienser arbetar vi också med när det gäller Personliga varumärken så det är otroligt inspirerande att läsa och se att vi alla kan förverkliga det vi vill uppnå och att vi har det innom oss.

Maila gärna mig och beställ e-boken så ser du mer hur vi tänker, och kanske det är det nu det gäller. 2010 är året för en härlig satsning på ditt personliga varumärke!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s