Jag Älskar Måndagar…..

….och fredagar också 🙂 samt alla dagar emellan.

Nu är julen slut och för mig är det PHU!!! Nu kan jag börja leva som jag vill igen. Jag har alltså inget emot adventsljusstakar, tomtar och lussekatter, utan att det blir såå tydligt att jag inte passar in i alla traditioner och ”måsten”. Jag hörde på radion en klok kvinna som sa att traditioner i all ära var bra men när det förändras i familjer så kanske man också ska göra nya traditioner som passar. Ja jag tror inte jag tar upp kampen i år heller……men vem vet till nästa jul.:) Det är lång tid kvar så alla kan vara lugna …..eller ? 🙂

Nu sitter jag i Stockholm och jobbar på ett café och förundras lite hur bra jag mår av att vara här. Jag håller på att samla material till en föreläsning vi ska ha på Kolmården i mitten på Januari och även en friskvårdsföreläsning.

Nu har vi fått in en massa omdömen  som vi ska göra härliga korta presentationer och taglines till ett företag och sen så ska jag göra min plan för 2010 som jag alltid gör vilket är jätte spännande.

Hej så länge från slask härliga Stockholm

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s