Jag älskar mail!

Vi sitter och förbereder en föreläsning och fastnar på  fenomenet sociala medier. Vsst ska vi hela tiden föjla med utvecklingen som är, men handen på hjärtat hur ser det ut med vårt bästa sociala medlel som börjar bli lite till åren men fortfarande så effektivt Jag menar mailet.

Jag älskar mail och har så många gånger blivit glatt överraskad på att jag snabbt och lätt kan nå personer som jag kanske aldrg skulle ha en tanke på att ringa upp. Jag försöker ha en svarstid på ett dygn för i min värld så vill den som mailar mig ha ett snabbt svar , för det förväntar jag mig när jag mailar.

Något har hänt det sista året för det tar sååå lång tid innan jag får svar. Visst får vi många mail men det bevisar ju också att du är en extremt viktig person för många och vilken respons ger du det när du inte har tid att svara?

Ett enkelt  och effektivt sättet att bygga och stärka ditt personliga varumärke och professionella rykte är att du tar tag i hur din mail policy, för det är också ett av de bästa sätten att skapa möten, som slår det mesta.

Bestäm dig för hur lång din svars tid ska vara 2010 ,och du ska se att du mår bättre, får mer respekt och stärker ditt professionella rykte avsevärt.

Stockholmshälsningar Karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s