2010 Here I Come!!

Ja nu är det inte så mycket kvar på 2009:) Om jag inte gillar jul så där mycket så tycker jag om nyår desto mer. Inte för att jag är någon festprisse av stora mått utan för att nyår är en härlig tid att reflektera över vad som egentligen hände 2009. Jag har skrivit ner det som verkligen var bra och sedan också tittat på vad jag vill utveckla och göra bättre. Jag har även satt upp mina 5 BIG Things  för 2010. Det som slår mig är vad mycket bra som har hänt, och då känns det bra att knyta ihop säcken och ta tag i det nya härliga lite skrämmande men framförallt roliga 2010.

För min del känns det som vi är i en fantastisk häftig bransch 🙂 Vi har jobbat stenhårt och det personliga varumärket är hetare och mer aktuellt än någonsin.

Jag tillbringade min nyårsaftons dag på Hasseludden och har läst böcker och njutit av den härliga miljön och maten. En bok som jag  just avslutat är en bok om tacksamhet. Vilken kraft det ligger i ordet tacksam. Att se de små sakerna i livet och bara stanna upp och känna en tacksamhet gör nog att vi kommer närmare oss själva och vem vi egentligen är och vill vara.

Jag är otroligt tacksam för människor som har klivit fram och bara funnits där för mig . Mina tjejer känner jag en otrolig tacksamhet och stolthet att jag har och även att jag kunde gå in i orminge centrum idag när jag väntade på bussen så jag slapp frysa.

Jag vill ge alla en härlig spännande kram full med energi för att möta 2010 med nyfikenhet och ödmjukhet.

Det här kan bli den bästa dan i ditt liv som blir till den bästa månaden som blir ditt bästa år. Gör det du älskar och älska det du gör så ofta du kan och se vad som händer . Ha respekt för tiden och ge dig själv tid.

Här är en länk som inspirerar att aldrig ge upp din dröm

 http://bit.ly/gjr9M

Gott Nytt ÅR !!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “2010 Here I Come!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s