Google Alert och tankar……..

 

Ja, nu har det gått två dagar på det nya året. Snart så är alla helger äntligen slut och jag längtar verkligen att börja jobba, att på riktigt kunna kontakta människor, boka möten, maila och verkligen fortsätta Du-ett varumärke på kartan

Lite kul är det att inte Google tar ledigt i alla fall, för den här kom som en google alert idag om personliga Varumärken.

Google Web Alert for: ”Personliga varumärken”

Personligt Varumärke 2010 « Du – ett varumärke!
Vi finns nu på de första platserna på google när man söker på personalbranding och personliga varumärken Vi har testat många vägar, utvärderat och testat

 

Mina lediga dagar har jag verkligen ängnat åt en bristvara idag som jag ser det. Jag har tänkt mycket och inte nog med det jag har haft tid med mig själv att verkligen tänka klart. Det kallar jag både för dagens i-landsproblem och lyx. Vi rusar på och sen går vi på Yoga eller meditation för att ta bort alla tankar i hjärnan så den får vila, när i själva verket vi kanske skulle sätta oss ner en timme om dagen  ostört och verkligen tänke klart.

Jag kan meddela att både bra och mindre bra tanka och känslor kommer men det bästa är att det är jag . Jag ska ju ändå leva med mig själv hela livet, så det är väl lika bra att acceptera och gilla den här personen som hon är. Ju förr desto bättre. Jag har även läst ett antal böcker som verkligen tar mig åt alla håll för att sedan landa i vad jag vll tro och hur jag vill se min verklighet. Ja ni hör att det är bra att helgerna tar slut så att jag kan börja jobba som vanligt. .)

 Allt det här tar jag nu med mig när jag fortsätter mitt jobb med varumärket så att Du -ett varumärke! verkligen är jag och det jag brinner för  och passionerat av vill dela med mig av.

Nu ska jag fortsätta spåna idéer till en föreläsning i Kolmården som bara ska bli mästarklass!

Kram Karin!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s