Mästarklass igen !

Ibland när vi pratar om begreppet Mästarklass så kan det kännas att det bara handlar om ren service, men det är inte riktigt så Ibland kan man stöta på en mästarklass som jag gjorde  på nyår, när jag var på Hasseluddens underabara spa.

Jag åt då lunch och vi fick en liten förrätt som var så god så när jag fick men suschi så berättade jag det för min servitris som då dök upp med en liten extra förrätt för hon blev så glad. Denna härliga tjej fixade också kaffe åt mig dagen efter innan jag skulle åka.

De här sakerna är inte så ovanliga eller stora, men det var det ödmjuka närvarande glada sätt hon gjorde det som tilltalade mig min första tanke var: Henne skulle jag vilja jobba med vilken otroligt vänlig och possitiv tjej. Tänk att ha henne med i mitt team.

Så mästarklass kan vara så många lika saker och det är just ambitionen som skiljer oss och gör oss unika, samtidigt som vi kan inspireras att ta det till oss och fundera vilken skillnad det gör i mitt arbete och liv om jag agerar på det . Hur bra kan jag bli och hur bra kan jag må ? Det är bara jag som bestämmer och det är en otroligt härlig förmån och möjlighet.

Det är så kul när man börjar upptäcka allt bra som hela tiden pågår runt omkring , så ut och samla på dig och se vad du kan ta till dig i ditt arbete och ditt liv.

Varje dag är ett mini liv som du kan fylla med precis vad du vill !

Njut av dagen och lev fullt ut  🙂

Kram Karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s