Mental spinning :)

Kom precis hem från ett fantastiskt spinningpass på Wordclass!

En härlig tjej som fick oss att verkligen vara precis där vi ville vara i tanken och jag såg alla kurvorna och bergsbestigningarna när vi slingrade oss lägst ut och upp på toppen. Passet i sig var så mycket vilja och mental styrka, och egentligen ganska tråkigt, men att höra du är stark ,du kan, nu idag spränger du din gräns, du måste kämpa för att nå dit du vill, lyssna på dig själv för det är du som bestämmer, fick mig att kämpa ge det lilla extra. Helt otroligt skönt och sen helt plötsligt så överförde jag det i det dagliga arbetet i Du ett varumärke !

Jag  brinner så för Du- ett varumärke och att verkligen inspirera människor att ta fram sina styrkor och göra det som vi är bäst på och framförallt ta fram vår passion och njuta och ha kul.

 Men tänk om en chef eller kanske jag själv  skulle peppa mig så på jobbet som jag gjorde ikväll på spinningpasset. Jag kan, jag vill jag är stark och kan idag spränga mina gränser. Jag vet att jag måste ge det lilla extra för att nå dit jag vill, men det är jag som bestämmer ………… Ja då skulle jag nog anses ganska knäpp.

Skillnaden är att när vi går och spinnar så vill vi. Vi tycker att det är kul och vi har betalt för det, så varför inte utmana dig själv att du tar fram det du är bra på och tycker är kul att arbeta med så kan du istället för att betala få betalt när du gör det.

Knasiga tankar 🙂 men det är det som är det häftigaste. När du tar reda på ditt professionella rykte och personliga varumärke så får du kraften att tänka så göra medvetna val och välja att arbeta med det du är bra på och tycker är kul. Det finns en vis man som har sagt

Meningen med livet är att ha så kul att du inte har tid att fundera på meningen med livet Jag tror det är favorit i repris men det är det värt

 En Härlig kväll har just startat och oj vilken energi jag har 🙂

Karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Mental spinning :)

  1. Nu har vi sett att du är en av Sveriges bästa föreläsare, hoppas att vi får höra dig någon gång i föreläsarstolen, för att du kan prata har vi ju hört förut. Ska du på en Norrdansföreställning på fredag? Mamma ska skicka femton småskjortor till Cecilia som hon kan ta med sig till Bolivia.
    Natti natti sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s