Två dagar Passion i Kolmården :)

Nu äntligen ska jag skriva om våra härliga 2 dagar som verkligen hade passion i fokus. Vi höll en föreläsning i Torsdags på Vildmarkshotellet i Kolmården för kursgivarna på Tandläkarförbundet. ett härligt gäng som verkligen arbetade med det som de kände engagemang och passion för, och som verkligen tog till sig vårt budskap. Att ta reda på sitt professionella rykte bygga vidare på sina styrkor och göra det man är bra på och känner passion för:)

Efter vår föreläsning fick vi gå till delfinerna och se en träning. så fantastiskt glada underbara djur som verkligen kunde läsa av sin tränare hur hon mådde. Hon berättade  för oss att det som var viktigast i arbetet med delfinerna var att verkligen känna  passion och ha kul för att nå resultat. Hon berättade att delfinerna belönades hela tiden när de gjorde rätt med belöningar som fisk och kel som de älskar och  allt som inte gjordes rätt ignorerades. Här byggde man bara på styrkor kul och passion 🙂

Fredagen avslutades med Per Johanssom från Huddik teatern som verkligen pratade att allt som man lyckas med kommer från hjärtat och det gäller att verkligen känna passion och bygga vidare på det man är bra på och hela tiden uppmuntra och berömma det.

Tre olika föreläsningar med tre olika perspektiv av hur viktigt det är att vi bygger på våra styrkor, gör det vi är bra på och tycker är kul. Känner passon för det vi gör helt enkelt

Härliga dagar som verkligen lärde mig så mycket om mig själv och om livet

Nu väntar en vecka som är helt öppen och som jag kan fylla med så mycket passion som jag vill. Jag tänker bestämma mig för mycket

Kram Karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s