Halli Hallå!

 

 

Nu har det varit tyst alldeles för länge här i blogglandet!

Men nu är jag tillbaka om än lite klen och täppt i näsan 🙂

Vi hade en härlig dag på Uniaden i Umeå i Tisdags:)  Så många studenter som verkligen har förstått vad service, passion och glädje är.  Så kul att träffa er. Resten av vecka har varit mycket massage och nästan likt Barnen på Frostmofjällen har jag tagit mig med min bänk och vagn till olika företag. Jag har världens härligaste arbete eller liv som jag ser det. Jag har svårt att sätta tårt bitar på vad som är vad och hur mycket tid det ena eller andra tar så för mig är det mitt liv helt enkelt som är härligt.

Som massör får jag ett fantastiskt förtroende och möjlighet att vara en pusselbit för att må lite bättre i någon annans liv,  och när jag arbetar med Du-ett varumärke så får jag arbeta med det jag tror mest på.  Att hela tiden ta fram det vi är bra på och förstärka det, så vi blir ännu lite bättre och kan göra det vi verkligen vill 🙂

I helgen har jag förberett min föreläsning för de som är intresserade att starta eget så det känns jätte kul och inspirerande. En fantastisk tjej som heter Kinga har också försett mig med sååå bra artiklar i ämnet som jag läst och hittat guldkorn i.

Just att se hur andra tänker föder så många nya ideér och jag lär mig varje dag av alla möten vare sig det är massage, föreläsningar eller rena marknadsföringsmöten där vi träffar så spännande människor.

Jag ska återkomma mer frekvent hela veckan så jag får berätta hur allt går och vad jag lär mig.

En härlig tjej i Umeå gör kort där det b la står Vad har jag lärt mig idag ? Så fundera på det för det gör jag.

Jag längtar till Italien också, därav bilden i inlägget  så jag får väl göra något mer än att bara längta ……………..   Gå till handlig kan kanske vara på sin plats 🙂

Kram Karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s