Entrepenör under utveckling:)

Ikväll har jag haft förmånen att vara med på en starta eget information och prata personliga varumärken och Passion 🙂  Jag vill verkligen skriva Passion med stort P för det är så viktigt om,och hur du lyckas som entrepenör och egen företagare. Vi ägnar ofta såå mycket tid och kraft att ta reda på allt praktiskt och logiskt som verkligen av stor betydelse när man funderar på att starta eget företag . Men det som egentligen är viktigast, som även slår affärsplanen och likviditets budgeten är just att satsa på det du känner riktig Passion för och är riktigt duktig på.

Utan det så har du inget att göra en affärsplan på 🙂

Tänk när det blir lika självklart för alla blivande entrepenörer att inventera och bygga sitt personliga varumärke och professionella rykte som att göra alla andra planer och budgetar, ja då får vi företag i världsklass som verkligen vill utvecklas och bli bättre och bättre på alla sätt …….Häftigt!

1 kommentar »

  1. Hej Karin!
    Hörde just av Maria att ni haft en lyckad starta eget kväll. Har ju också hört av Maria vilken framåt tjej du är. Det är tydligt att det hänt mycket i ditt liv sen vi sågs senast.

    Ha det jättebra på din väg framåt och uppåt!

    Seth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s