Karriär och livskvallité hänger det ihop ?

                                                                                                                                               

Karriär har för många blivit nästan av ett skällsord, för det skapar ofta  mer jobb och mindre fritid samt stress och vassa armbågar.

Tänk om Karriär är något helt annat som verkligen är förknippat med livskvalité.  ”Jag tycker om mig själv, det jag gör, och hur jag gör det – ”Do what you love and the money  will follow you – Gör det du älskar och få kunderna att älska det du gör” kanske kan låta som floskler och slogans, men för mig blir det en sanning, men vi fokuserar ofta allt vårt krut till att ha livskvalité på fritiden.

En fundering som jag har och som driver det jag älskar att göra är just hur vi konkret kan göra så att vi kan få mer av den livskvalitén i hela vårt liv. Hur kan vi satsa på vårt ”professionella liv” så att vi gör det vi är bäst på och tycker är roligast? Tänk att få känna den härliga känslan som vi strävar efter att känna när vi är lediga en vanlig tisdag eftermiddag på jobbet.

Ibland glömmer vi att den professionella delen i vårt liv som vårt arbete är, faktiskt är en förutsättning för att ha en kanon fritid och livskvalité. Så varför inte satsa på den del som tar upp en stor del av vårt liv, och ta reda på konkret vad du är riktigt bra på och brinner för.

Vi arbetar just med den lilla del som vi kallar ditt professionella rykte och varumärke. När du konkret tar reda på det så börjar det hända spännande saker. Dessutom så kan du själv styra vilken karriär du vill göra och på vilket sätt  Det kallar jag livskvalité

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s