Det enkla och naturliga vinner :)

Du – ett varumärke! är titeln på vår bok.  Med den titeln menar vi att du som professionell människa hela tiden betraktas som ett varumärke vare sig du vill det eller inte.  Men Du kan ta reda på hur det ser ut idag och sedan, verkligen styra hur du vill bli betraktad, och vad du vill uppnå.

I media matas vi hela tiden om hur viktigt det är med personal branding och att vi verkligen ska satsa på det, men få talar om hur det går till.

Vi arbetar med dig som professionell människa och tar konkret reda på hur du uppfattas av andra när det gäller din passion, din ambition i arbetet och dina styrkor.  Vi tycker ofta att det är svårt att beskriva och framförallt presentera oss själva, så varför inte ta hjälp av omgivningen?

 Detta är en liten del som många glömt att satsa på men som är förutsättningen till din livskvalité.  Vi ser det med alla vi arbetar med som verkligen stärks och tar stora kliv mot det som de vill uppnå.

Nu är det en spännande tid för det gamla och beprövade hålls hårt fast, även om det inte ger resultat. Samtidigt drar det nya enkla och naturliga ivrigt framåt, för att få visa vilken skillnad det kan göra.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s