Happy as hell………. :)

Jag pratade på en starta eget kurs för någon vecka sedan, och där var det mycket information om affärsplaner och riskanalyser som verkligen vi logiskt måste tänka igenom för att starta ett företag.

Genom att ta reda på ditt professionella rykte så du vet vilka styrkor du har och hur du blir betraktad,och får  ett nuläge om hur det ser ut just nu. Bygger du sen vidare på ditt varumärke och förstärker styrkorna så kommer det du passionerat vill arbeta med som ett brev på posten.Det är  nästan alltid det du tycker är allra roligast, för då är du ditt bästa jag. Vi är ofta väldigt bra på det vi tycker är roligt, så det går som hand i hand. Men här kommer vi då till två frågor :

Kan vi tjäna pengar och leva på det vi tycker är roligt?

Ja det är klart vi kan, och varför inte försöka, för vi kan också förlora lika mycket pengar när vi har tråkigt och mår dåligt, så för mig finns det bara möjligheter i det.

Går det att ha kul hela tiden ?

Klart det går och varför inte lägga krut på det,  för det tråkiga kommer ju ändå och då har vi en buffert att ta hand om det när det är dags 🙂

Fortfarande håller det gamla Jante, Luther fast oss med ett järn grepp,men vill du så tänk  istället vad är du riktigt bra på och tycker är kul. förstärk sedan det och gör lite mer av det idag och se om det känns någon skillnad?

Vi ser skillnaden när vi arbetar med personer individuellt privat eller i företag, så jag är så övertygad att det fungerar och behövs. Du- ett varumärke!  är att verkligen arbeta med dig individuellt som professionell människa.

Nu ska jag ha en kanon dag och ha kul så mycket jag bara kan för det är nu jag lever och det är en fantastisk gåva så jag tänker göra allt för att njuta varje sekund av mitt liv:)

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s